heading_title

Češnjak - najvažnija svojstva
09
Lis
2024
Objavio: Mateusz Durbas
Broj čitanja: 842
Komentari: 0
Češnjak je niskokalorično povrće karakterističnog okusa i mirisa koje sadrži niz tvari širokog spektra biološke i farmakološke aktivnosti. Redovito uključivanje češnjaka u prehranu povezano je s mnogim zdravstvenim koristima za čovjeka. Češnjak je općenito priznat kao prirodni ...

Cimet kao čudesni začin
09
Lis
2024
Objavio: Mateusz Durbas
Broj čitanja: 838
Komentari: 0
Cimet je dobro poznati i cijenjeni začin karakterističnog okusa i mirisa koji se dobiva iz kore cimetovca. Kao začin cimet se koristi ne samo za slatke kolače, već i za jutarnje zobene i proso kaše te objedna jela s mesom. Cimet sadrži mnoge različite bioaktivne tvari koje pokazuju ...

Sve o MCT ulju
09
Lis
2024
Objavio: Mateusz Durbas
Broj čitanja: 792
Komentari: 0
MCT ulje je dodatak prehrani koji izaziva zanimanje kako osoba koje žele smršaviti, tako i profesionalnih sportaša i amatera. Provedena istraživanja dokazala su da je MCT ulje proizvod koji se karakterizira širokim spektrom djelovanja i primjene. Saznajmo dakle što je MCT ulje i kakva svojstva...

Ksilitol - dobra zamjena za bijeli šećer?
09
Lis
2024
Objavio: Mateusz Durbas
Broj čitanja: 926
Komentari: 0
Ksilitol je općenito poznat kao brezov šećer, pripada skupini prirodnih zaslađivača i predstavlja dobru zamjenu za bijeli šećer. Ksilitol se dobiva iz breze i karakterizira ga identična slatkoća kao saharoza (stolni šećer), ali je njegova energetska vrijednost gotovo upola manja. Ksilitol...

Trening na redukciji - natašte ili nakon obroka?
09
Lis
2024
Objavio: Mateusz Durbas
Broj čitanja: 761
Komentari: 0
Prema općem mišljenju, trening izvođen ujutro natašte jedan je od najučinkovitijih načina za redukciju masnog tkiva. Ovo stajalište temelji se na pretpostavci da zbog nedostajanja hrane i energetskih komponenti, organizam je prisiljen crpiti energiju izravno iz zaliha masnog tkiva. Uvjerimo ...
Prikazuje se 56 do 60 od 242 (49 stranica)